Runboard.com
You're welcome.

Wij Nederlanders

Follow Wij Nederlanders on Twitter

Last blog entries

Wij Nederlanders

February 8 at 12:54pm

In onze parlementaire democratie, alleen democratisch in woorden, wordt ons als volgt nogal eens e.e.a. in de mond gelegd door politieke partijen.
Samen met de media weet de politiek heel Nederland, een te groot deel in ieder geval, continu op het verkeerde been te zetten dan wel veel mensen af te leiden van dat wat werkelijk speelt.
Zeer velen hebben de veronderstelling te weten wat er speelt, de 'tekenen des tijds' te kunnen lezen. En dat ze deze ook begrijpen.
Het delen hiervan middels sociale media is al net zo democratisch als onze parlementaire 'democratie'. Van verdwenen berichten, wegvallende volgers, digitale detentie tot aan afgesloten accounts, het lijkt er allemaal bij te horen.
Daar is een einde aan te maken, immers de grote sociale media platforms zijn ook verdienmodellen voor een aantal mensen tot grote groepen mensen.
Of dat gaat middels reclames die je om de oren vliegen of het verkopen van uw gegevens zoals e-mailadressen en andere toch persoonlijke zaken.

Dit heeft niet nodig. Niet nog langer in ieder geval.
Stoppen met sociale media zou het meest mooie zijn. Weg met deze influencers die u een bepaalde kant uit pogen te sturen. Alles op een vrij toegankelijk Forum zetten wat u wilt delen of waar u vragen over heeft, waar we met miljoenen Nederlanders gebruik van kunnen maken....
Om op die wijze ons te groeperen, ons sterk te maken en vanuit onze gezamenlijke kracht en macht een weerwoord te kunnen gaan bieden aan de politieke elite welke multinationals, NWO en VN dienen. En nog veel meer natuurlijk. Alles behalve ons Nederlanders.

Geen nieuwe politieke partij. Die zijn er genoeg. En die moeten/mogen zich allemaal onderwerpen aan de elitaire spelregels die vastgelegd zijn in wetgeving en bij de Kiesraad. U wilt mee spelen op het politieke speelveld? Dan wel volgens de door de elite opgestelde spelregels.
En dan nog, middels cordon sanitair, het negeren van de stem van ons als volk en het verkopen van leugens, listen en/of het manipuleren van stemuitslagen nu al decennia lang de democratische meerderheid weten te negeren.

Dit moet en kan stoppen!
Daar bent u voor nodig. Met een gratis account op het nog te maken Forum. Wij Nederlanders moeten van ons laten horen. We zijn niet de makke schapen die de politiek meent dat we zijn. We laten ons niet langer negeren, we gaan terugslaan. Massaal! Vreedzaam als het kan, met demonstraties en stakingen als het moet. Overigens, dat zijn ook democratische rechten!
Daar hoeft een D66 rechter niet eerst toestemming voor te geven.

Bouwt u mee? Hou dan op Twitter e.e.a. in de gaten. Het Forum wordt opgebouwd as we speak en dat kan even duren. Hoewel...het begin ligt er al.
Laten we ons nog langer politiek de mond snoeren? Of gaan we vanuit onszelf, dus niet middels een aan de Kieswet gebonden politieke partij, een tegengeluid laten horen aan de Europese Unie getrouwe politiek in Den Haag?!

U bent van harte welkom zodra het Forum vertaalt is en gaat draaien.
Rob de 2e Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info
likes it.

Comments loading...

 

Miscellaneous info

User since

Feb 8 at 12:37pm

 

Bookmarks

Private
 

Last posts

 

Friends

Friend list loading...
 

Live feed


Filter: Wij Nederlanders + friends Just Wij Nederlanders

Live feed loading...

 

Pictures

 

Go back

You are not logged in (login)