Runboard.com
You're welcome.

Wij Nederlanders

Follow Wij Nederlanders on Twitter

Last blog entries

Bent u ook uit geslachtofferd?

February 25 at 3:11pm

Het zou anders wel een keertje tijd worden zeg!
Hoelang wilt u nog op enigerlei wijze opdraaien voor het globalisme dat wereldwijd haar vernietigende werk verricht?

De oude normen en waarden, culturen die we wereldwijd zo roemden, de reden voor velen om naar bepaalde landen te gaan met verre reizen, om kennis te gaan maken die andere culturen…dat hoeft straks niet meer, ze komen hier naar toe.
Enige zichtbare voordeel is dat er minder gereisd wordt door ons.
Maar anderzijds, als je de cijfers hoort omtrent hoeveel vluchtelingen er jaarlijks vanuit het land waar ze een onderkomen hebben gekregen naar hun ‘levensgevaarlijke thuisland’ gaan met vakantie….waar hebben we het nog over?

Het is echt waar hoor! Het gebeurd! Terwijl we hier dom gehouden worden met berichten omtrent de thuislanden waar het nog onveilig zou zijn en ‘vluchtelingen’ massaal onze richting uitkomen, zien we te gelijk dat veel van de ‘vluchtelingen’ die hier al zitten menen dat ze veilig genoeg in het eigen land een aantal weken vakantie kunnen doorbrengen. Om vervolgens terug te keren met God weet wat voor troep, indoctrinatie, familieleden en virussen.
Er is geen enkel toezicht, eenmaal dat papiertje in bezit, die verblijfsvergunning, dan schijnt alles te kunnen. En te mogen.
Maar dat overheden zoals de onze dermate stupide is om mensen uit landen toe te laten terwijl reeds hier toegelaten mensen daarheen te zien vertrekken voor vakantie zegt eigenlijk alles over de politici en hun vermogen tot beleid te maken en uit te voeren. Dat is volkomen afwezig dus.

Maar daar blijft het niet bij. Het gaat, zoals klaarblijkelijk moet, altijd weer een stapje verder. Zo ook de diverse groeperingen en mensen die hier zich willen vestigen. Van een eerste schamper dankjewel gaat men bij grotere groepen over tot het eisen van vrijheden die ze hier helemaal niet hebben. Ook Grondwettelijk gezien niet. De Grondwet is er namelijk op gericht om Nederland te behouden. Te beschermen tegen kwaadwillende invloeden van zowel buitenaf als van binnenuit! En het zijn juist die kwalijke invloeden van binnenuit die de Grondwet uitleggen zoals men meent dat die politiek correct het beste in hun straatje past.
Een straatje waar ze zich in hebben laten sturen door een globalistische beweging die wereldwijd land na land, middels instellingen als de VN, NAVO, EU, IMF en nog veel meer, dwingt tot overgave aan de duivelse globalisering. Een droombeeld van enkele rijke snoodaards waar vele minder welgestelden onder zullen gaan lijden. In toenemende mate. Financieel om te beginnen. Vrijheden kwijt rakende vervolgens. En uiteindelijk niets meer te zeggen hebben omtrent eigen lijf en leven. Laat staan op te komen voor de naasten. Dat concept is totaal overboord gezet inmiddels. De naasten zijn die ‘anderen’. Die we nooit in zulke grote getale hier wilden hebben, wat ook onnodig is. Maar die nu als naasten gezien moeten worden. Waar u uw huis, haard, baan en nog meer door ziet verdwijnen. Oplossen. Opgeofferd op het altaar van de globalisering. Accepteren en niet zeiken. Of u wordt zwart gemaakt, beschuldig van racisme en discriminatie.

Binnen Nederland, ooit een soeverein land waar we met alles en iedereen tot een 1,5 decennia terug, goed konden samen wonen, leven en werken, zijn de veranderingen des te groter lijkt wel. Oké, een land als Zweden spant de kroon bij het islamiseren maar Nederland lijkt wel de proeftuin van de globaliserende linkse kerk. Voor mij de Satanskerk overigens.
Waar we vroeger ook grapjes konden maken over huidskleuren, religie, seksuele voorkeur, land van herkomst en deze ook te incasseren kregen, is nu een heel andere en zeer onfrisse wind gaan waaien. En die wind wakkert aan! Letterlijk en figuurlijk. En helaas is er nog steeds niet één politieke partij bij machte om deze linkse wind te doen keren in de richting die voor allen maar op de eerste plaats voor de originele bewoners van dit land een gunstige richting zou inhouden.
Enorme aantallen overspoelen onder EU vlag de lidstaten, sommige weten nog tot op heden de poot stijf te houden en de grenzen behoorlijk dicht, maar in de meeste is het maatschappelijk verval dagelijks merkbaar. En groeiende.
Misdaad, geweld, drugshandel, vrouwenhandel, mensenhandel, kleine criminaliteit maar ook de grotere criminaliteit zijn voor steeds meer mensen voelbaar. ’s Avonds de straat op is ‘erom vragen’. Als vrouw al helemaal. De straten, wijken, dorpen en steden worden amper met de dag onveiliger. Hele wijken komen onder sharia wetgeving te vallen, bordjes met ‘honden verboden of ongewenst’ duiken her en der op. Honden zijn voor moslims onrein weet u. Net als dat steeds meer moslim vast wensen te houden aan hun religie met alle uitwassen die daarbij horen. Van het beschouwen van vrouwen als derderangs burgers en dus bijvoorbeeld geen hand schudden, tot aan de wijze waarop onze Nederlandse vrouwen gekleed zouden moeten gaan op straat, aan stranden, in zwembaden en meer. Doen ze dat niet, dan weer vaak ‘vragen ze erom’.
Maar ook bendes criminele allochtone jongeren die al jarenlang de straten terroriseren en die als losgeslagen hyena’s blanke Nederlanders, jeugd en volwassenen/ouderen, te pas en te onpas in elkaar slaan. Omdat ze blank zijn. Omdat dit vanuit de islam wordt beloont met een plek in hun hemel (onze hel). Wij ongelovige honden moeten onderworpen worden. Willen we dat niet dan is het hooguit in meer of mindere mate een religieuze plicht om de ongelovige honden af te slachten. Min of meer zou kunnen afhangen van welke islamitische stam men afstamt. Maar alles bij elkaar genomen is het hopelijk overduidelijk, er is maar één islam.

EN DIE ISLAM IS DODELIJK!

Heel onze opgebouwde welvaart wordt opgeofferd door de politiek aan het welbehagen en welbevinden van ‘vluchtelingen’ die alleen maar meer rechten lijken te willen claimen. Datgene waarvoor ze ooit zeiden gevlucht te zijn uit hun thuislanden is waar ze hier voor gaan strijden om e.e.a. hier te vestigen. Dan spreek je niet meer van vluchtelingen maar van een bezettingsmacht. En de politiek gaat maar door met het binnen halen van meer, meer, meer. Dan zijn er gelukkig politici die minder, minder, minder daartegen in roepen maar we weten hoe die door hun politieke ‘broeders’ worden aangepakt. Hele ministeries blijken zich te laten gelden, alle lagen komen voor in de analen, wanneer dan rechtszaken gaan draaien en ‘de stukken’ aangeven dat van minister tot ambtenaren hebben gefraudeerd en zaken hebben pogen weg te moffelen. Om vooral te voorkomen dat een ‘vluchteling’ in een kwaad daglicht zou komen te staan.
Maar die tendens is inmiddels niet meer te keren.

Vluchtelingen hebben op het totaal bezien weinig tot niets bijgedragen aan Nederland. Wat media ook roepen of zeggen, die media die de politiek wel zeer ondersteunt in hun dramatische manieren van beleid maken en dit uitvoeren. Het ergste van de huidige vorm van parlementaire democratie is nog wel dat politiek en media pogen het beleid te verkopen als iets waar we zelf voor gekozen hebben. Het is een weergave van onze stem. Maar ga je daar eens wat onderzoek naar doen dan blijkt dat ‘ons’ best wel tegen te vallen. Het is meer het beleid dat ‘zij’ willen. Zij daar in Brussel, de Europese Unie. En Nederlandse politici zijn individueel en via hun partij door de band genomen zeer dienstbaar aan Brussel. Een echt tegenspartelen komt niet voor. Men vormt liever één front tegen een politicus die op hun meer, meer, meer, minder, minder, minder roept. Dan gaat pas de vuilbak echt open!
Zowel vanuit de politiek, vanuit de politie die de aangifteformulieren vooraf ingevuld klaar hebben liggen en de zwaar verontwaardigde ‘vluchtelingen’ die zich racistisch behandeld voelen en gediscrimineerd. Een nationaal excuus zou je bijna verwachten. Net als voor een slavernij verleden van honderden jaren terug. U nu straf voor wat bed, bed, bed, bed, -overgrootouders gedaan hebben.
Kan aan mij liggen maar de logica ontgaan me een beetje. Zeker omdat wat wij slavernij noemden en noemen nu volop weer gebeurd en in stand gehouden wordt bij landen rondom de Middellandse Zee. Waar rubberbootjes inmiddels zijn vervangen voor solider schepen en schepen al verdrongen worden vliegtuigen waarmee ‘vluchtelingen’ binnengehaald worden. Opdat ze alvast weten vanwaar ze op vakantie moeten naar dat land waar hun leven in gevaar was?!

Het is niet de hoogste tijd om zaken te gaan stopzetten, het is DE tijd om dit te doen.
Niet wachten op politieke partijen of politici die na verkiezingen toch weer buitenspel staan. Omdat er een uiterst hachelijke coalitie gesmeed wordt of omdat ze simpelweg niet genoeg stemmen hebben. Want de Nederlander maakt soms vreemde keuzes in die stemhokjes waar je slechts met één persoon tegelijk in mag. Tenzij je geen Nederlander bent natuurlijk, dan gelden ook hier andere regeltjes. Waarom een geïmporteerde Nederlander overigens stemrecht zou moeten hebben in ons land, opgebouwd door (groot)ouders en in de uitverkoop gegooid door ons (we doen toch geen reet?), zal mij een vraagteken blijven. De politiek echter niet, alsof hun voortbestaan afhangt van een buitenlands stemmetje. Alsof die niet reeds voldoende getinte afgesplinterde partijen en politici hebben om op te stemmen.

En wij?
Wij laten het gebeuren.
We zeggen er tegen te zijn, tegen de uitlevering van Nederland en het Nederlandse volk aan de religie van de duivel. Die mensenlevens menen te mogen nemen waar en wanneer ze dat denken te moeten doen.
De onenigheid is zeldzaam groot ook tussen de autochtone bevolking. U ziet, geen samenleving hier. Zo zie ik Nederland namelijk niet meer. We zijn een collectief van goed willende burgers die, zo het uitkomt, zich individueel druk maken om hetgeen zich afspeelt. Maar ook niet te druk. Pas echt druk worden we als een andere autochtone Nederlander of BN-er volgens onze principes, over een vaak vage grens gaat. Dan krijgt zo’n publiek figuur of de wind van voren of hij/zij krijgt alle steun.
En dat helpt jongguh…..! Nou, daar schieten we wat mee tenminste.

Nee hoor, op een zeldzame uitzondering na (Pegida Nederland http://pegidanederland.com/ of een Identitair Verzet https://www.idverzet.org/#) en misschien nog wat splintergroeperingen, zien we hier het zoveelste voorbeeld van een verscheurde samenleving waarbij de één pal staat voor zijn stroming en/of partij en de ander daar wel ‘respect’ voor kan opbrengen maar eigenlijk toch vindt dat die stroming of partij ‘te’ is. Zo ook met de PVV en de FvD. De één al jaren aan het strijden, de ander die nieuwer is en in precies dezelfde valkuilen lijkt te willen stappen. Wat doe je als boegbeeld van je partij in Godsnaam bij extreem ultra linkse programma’s waar je na de uitzending tegen moet gaan procederen omdat ze woorden van je verdraaien.
Verwachten we werkelijk dan iets anders? Zijn we zo naïef? Dan is er geen enkele hoop meer.

We zullen het zelf moeten doen en de partijen die de verandering, de globalisering, een halt willen toeroepen de juiste weg moeten wijzen. Waarbij wij dan gaan bepalen welke koers we gaan lopen. En wat politici moeten zeggen, doen en laten. Onze eigen zenders beginnen op YouTube en tv. De bestaande handhavers van het cordon sanitair kapot boycotten. Maar een, dan ineens blijkt dat velen toch kijken naar programma’s en ze zo in stand helpen houden wegens de kijkdichtheid. En dit soort mensen noemt links dom?
Populair zal dit me niet maken. Maar daar ben ik klaar mee. Net als met het politiek correct moeten handelen en verwoorden. We leven in een vrij land, nog steeds, en daar mag je zeggen, doen en denken wat je wilt. Krenkt iemand mij dan krenk ik terug. En zo’n beetje alle ‘vluchtelingen’ krenken mij want ze willen MIJN NEDERLAND naar de kloten helpen. Dat doet mij dagelijks heel veel pijn!
Democratie hebben al laten afnemen door de parlementaire klerelijers, de soevereiniteit staat op de tocht en is hier en daar al het raam uit gevlogen. Onze vrijheid wordt ingeperkt. Wij betalen als werkend op AOW/gepensioneerd Nederland volk de rekeningen voor de doorgeslagen globalisering, opgelegd in eerste instantie door de EU.
En nog steeds blijven we op onze handen rusten. Nog steeds zijn de enige blauwe plekken slechts te bespeuren op de vingertoppen van het typen.
We zouden met een gezonde Hollandse rode kop massaal richting Den Haag moeten trekken, samen met vissers, boeren en bouwend Nederland. Om de zieke geesten in dat hell hole terug te roepen tot de orde. ONZE ORDE!
In Nederland geldt de Nederlandse Grondwet, het Nederlands recht.
Van waar uit allerlei wetten zijn ontstaan die ons land leefbaar moeten houden en die de veiligheid van alle Nederlanders dient te waarborgen. Zowel tegen gevaren van binnenuit als van buitenaf. Daartoe hebben we een politiemacht maar ook een defensiemacht.
En we zien waar de EU op af gaat hiermee. Die komen onder beheer van het Europees parlement te staan en kunnen zo ingezet worden tegen zelfs het eigen volk!
Te gek om waar te zijn maar het is wel zo: EU-RICHTLIJN: BURGERS MOGEN WORDEN GEDOOD BIJ EEN OPROER OF OPSTAND/DEMONSTRATIE TEGEN DE EU-TOP!!
https://eunmask.wordpress.com/2014/05/31/eu-richtlijn-burgers-mogen-worden-gedood-bij-een-oproer-of-opstanddemonstratie-tegen-de-eu-top/

We laten werkelijk geen gras groeien als volk, politiek, als onderdanen van een groot Europees rijk, het 1000-jarig rijk dat Adolf Hitler ertoe bracht om dit te willen bereiken middels miljoenen doden in zo’n 5 jaar. Waarbij ik niet één groepering uit wil lichten. Maar waarbij de übermensch niet onderbelicht mag blijven. De übermensch die we nu importeren, voeden, een huis geven, gas/water/elektrisch geven, een zorgverzekering geven, juridische bijstand geven, een inrichting, een gsm, zakgeld, bed, bad, brood en heel veel inspraak en opties en mogelijkheden tot het helpen aanpassen van en voorbereiden van ons Nederland in de sneltrein waarin we zitten richting globalisering. Waarbij het individu niet meer bestaat en wij allen als slaven van de elite mogen arbeiden (Arbeit macht Frei) om de welvaart en macht van de elite in stand te houden.
Zelfs het beschikken over onze eigen levens is een no go dan.

Maar kennelijk hebben we andere prioriteiten? Klimaat/milieu. Of andere uitermate belangrijke zaken? Virussen, ziektes, rampen, bosbranden, noemt u maar op. Keuze te over om je door te laten afleiden van wat er werkelijk gaande is.
Namelijk een machtswisseling, een eind aan democratie en het begin van het rijk waarin we zullen worden geleid door afgezanten van de duivel en de duivel(s) zelve.
Niet omdat dit in de Bijbel zo vernoemd wordt alleen maar ook omdat dit alles het streven is dat zo overduidelijk door moet gaan, koste wat het kost.
Bovennatuurlijke betovering/misleiding van miljoenen mensen tegelijk. Volkomen verdwazing, de idiotie lijkt de boventoon te voeren. Zulke zaken op zulke hoeveelheden mensen? Dat krijgt een mens nooit voor elkaar vermits hij duistere steun krijgt. Met als ruilmiddel welvaart, bezit, macht in het hier en nu en een warm plekje aan het fornuis bij Satan. Je moet maar overtuigd zijn van het feit dat de duivel niet bestaat…zijn grootste truc ooit. Of toch die dat we allemaal denken te weten dat God ook niet bestaat.
Het is nog niet te laat, veranderen doen we niets, het zal alleen maar erger worden.
Maar keuzes die u nu maakt, die ieder politiek denkbeeld te boven gaan, zullen uiteindelijk een veel grotere impact hebben op uw voortbestaan dan menig één kan bevroeden. Maar een foute keuze nu zal zo maar eeuwige spijt kunnen impliceren.
Aan u, zoals altijd, de keuze. Een vrije keuze. Een geschenk van God. Waar we wat mee zullen moeten doen. Mooiste is als we allemaal de juiste keuze maken. Dan staat ook per direct de Nieuwe Wereld Orde in zijn eentje. Waardoor de macht van een VN, EU en andere instituten ook in elkaar klappen.
Maar het moet wel massaal. En dat is en zal een struikelblok blijven.
Daarom ook, in het hier en nu zullen we niet slagen in het veranderen van de koers die de wereldelite voor ligt.

Comments loading...

Hoe het Joods/Christelijke geloof toch haar gelijk gaat krijgen.

February 16 at 9:55am

Ik grijp deze 'statement' puur uit de lucht gebaseerd op waarnemingen mijnerzijds en vooral gebaseerd op de nieuwsgaring welke tot mij komt middels de nodige RSS kanalen, nieuwsbrieven en een heilige overtuiging dat wij mensen, of je daar nou in gelooft of niet, toch afstammen van God en daardoor met bepaalde normen, waarden, fatsoensnormen en andere zaken zijn begenadigd. Die veel Joods/Christelijke mensen diep van binnen beseffen. Dat diep van binnen? Noem het maar de ziel. En uw zaligheid.

Hoe bezien? Nou, kijkt u eens gewoon om u heen, naar de wereld, en zie waar ontzaglijk veel ellende zich afspeelt of waar ellende ontstaat. En besef dan hoe goed we het eigenlijk hier hebben gehad tot op heden. Nu, dat zullen veel mensen beamen, zien we een kentering ontstaan. En nee, milieu, klimaat of andere gekte heeft daar niets mee te maken. Religie echter alles.

Regio's waar de islam van origine thuishoort laten een slachtveld zien. Een voortdurende, eeuwig durende lijkt wel, oorlog tussen stamhoofden, nomadenvolkeren, imams onderling en de onderdrukte volkeren in deze regio's.
Veel 'goedmenschen' spreken ter vergoelijking van het naar het westen halen van de 'slachtoffers' uit deze regio's, over een gematigde islam. Die bestaat niet. De islam vindt haar roots terug in de Koran. Hun geloofsboek, hun woord van Allah. En daarin staan zaken die voor niet moslims niet bepaald rooskleurig zijn. Tot de dood aan toe.
Buiten om oorlogen zien we in de islamitische regio's veel hongersnoden, ziektes, een geboortecijfer dat hoger ligt dan wat het land aan voedsel kan opbrengen, hebzucht, ontzaglijk veel buitensporige rijkdom met vlak daarnaast ultieme armoede.
Niet bepaald gezegende omstandigheden dus in de landen waar moslims de scepter zwaaien. Van enige democratie is geen sprake, pure onderdrukking. Die genereert in het uitblijven van goed en gedegen onderwijs waarbij de vrijheid van woord en geest voorop staan.

Vergelijk alleen dit eens met waar wij in Nederland/het Westen ooit stonden, een aantal jaren/decennia terug, en zie hoe wij die kant uit gaan draaien! Hoe ons onderwijs ook eenzijdiger wordt en de o zo belangrijke vrijheid van geest en woord ook hier steeds verdergaand ontnomen wordt. Ook ons onderwijs systeem gaat steeds meer richting indoctrinatie. Je kan daar niet jong genoeg mee beginnen. Ook de verarming is een feit. Naast aan de andere kant een enorme toename van bezit van van alles bij de rijken.

Verder zien wij ook hier steeds vaker natuurlijk verschijnselen ontstaan die niet bij Nederland horen. Ik beperk me even tot Nederland maar eigenlijk gaat het om een veel groter gebied!
Onder het mom van milieu en/of klimaatsverandering wordt enerzijds angst aangejaagd gebaseerd op leugens. Ronduit leugens. Geen foute aannames meer, als de wetenschappers een beetje gezond verstand hadden zochten ze door. Maar dat mag niet, de opdracht vanuit overheden is duidelijk "toon aan dat het klimaat verandert". Doe je dat niet dan mis je handenvol subsidies en je brood moet toch ergens vandaan komen.
Dat er ook hier veranderingen in de atmosfeer plaatsvinden is wel voor veel mensen acceptabel. Warmte en koude records die gebroken worden (zelfs als het KNMI jaren die warm/koud waren achterwege laat), stormen worden zwaarder, schade neemt toe (kan ook komen omdat we niet meer kunnen bouwen), enzovoorts.
Ook zien we bij de mensen een verandering. Mensen hebben een korter lontje, zijn heetgebakerd. Zelfs die nuchtere Nederlanders hebben daar last van. De jeugd verzet zich in toenemende mate tegenover de ouderen en ouderen worden ook door de politiek aangepakt. Jongeren ook maar die zien dat niet meer omdat ze middels opvoeding op zijn links en het verplichte linkse onderwijs volkomen geïndoctrineerd zijn. Roep klimaat en ze maken schunnig teksten op protestborden en lopen de school uit. Met veelal de docent voorop, nog veel erger geïndoctrineerd dan de leerlingen.

Maar ook ziektes, armoede, honger, het gemis van medische zorg, een dak boven het hoofd, gewoon gelukkig zijn en meer zaken, zijn niet bepaald vanzelfsprekend meer. Alles wat we aan verworvenheden hadden en wat we nog hebben is op een hellend vlak terecht gekomen. En glijd ook daadwerkelijk van ons vandaan. Wordt ons afgenomen. Afgenomen door een elite die zich laat leiden door nog hogere elites, voor velen de Nieuwe Wereld Orde (NWO) die middels organen als de UN/VN en NATO/OTAN de vrijheid van geest en woord overal aan het onderdrukken zijn. Die de armoedeval van andere landen misbruiken om ook de rijke westerse wereld op de knieën te krijgen. Ons dus te breken.

Organisaties als de NWO, VN, NATO, alle verdragen die daaraan vastzitten, alles wat ze doen maar ook alles wat ze laten, is erop gericht het westen te breken. Waarom?
Omdat wij door de eeuwen heen onszelf aan het verbeteren zijn geweest. Tot ergens zeg eind jaren 1960, misschien nog wat eerder zelfs.
Ergens daar is de invoering van onderwijs achteruitgang begonnen. En in de afgelopen 60-70 jaar is die achteruitgang in een sneltreinvaart door gedenderd. Als een trein die niet te stoppen is. Ook hier dood en verderf in de straten, honger, geen dak boven het hoofd, medische zorg die terug rent, alles wordt gillend duurder en wat je ervoor terugkrijgt is nog niet een tiende waard van wat geleverd wordt. Tot op alle ministeries aan toe zien we de domheid tot ongekende proporties toenemen. Dat leidt tot grove fouten, enorme kostenstijgingen, enzovoorts.

Zo besloten onze politici dat wij maar eens lid moesten worden van een Europese Unie (EU). En wat een goeds heeft dat ons gebracht zeg (NOT).
Maar ook handelsverdragen die erdoor gedrukt worden, waarbij gewaarschuwd wordt voor voedselveiligheid bijvoorbeeld, het onbetaalbaar worden/maken van drinkwater, de tekorten aan medicijnen, het opzetten van hele bevolkingsgroepen tegen elkaar, ook in Nederland. Jong en oud bijvoorbeeld die door de overheid tegen elkaar worden uitgespeeld en waar bijvoorbeeld ook vakbonden dankbaar misbruik van maken. De lijst is in de afgelopen 70 jaar ongelooflijk lang geworden en groeit nog met de dag. De ene lompe beslissing na de andere wordt ons toebedeeld.
En wat doen wij eraan? Niets. We hopen dat vanuit de verrotte politiek de oplossing komt. Nou, to the point nu, vergeet dat maar! De oplossing komt NOOIT vanuit datgene dat aan de wieg staat van alle problemen.

De politiek zal ons volkomen ten gronde richten. Willens en wetens. Regering en oppositie gezamenlijk. Hand in hand.
En qua verzet hebben wij het nakijken. Zie Frankrijk maar.
En de ellende komt in steeds grotere porties in steeds sneller opeenvolgende tijdsbestekken. De ene ellende lijkt nog niet bezworen of we rollen de volgende al in.

Zet de wereldwijde afname van menselijkheid door de eeuwen heen nu eens naast het geschiedenisboek dat velen de Bijbel noemen? Er zitten zo ongelooflijk veel raakvlakken tussen. Zoveel momenten in de tijd waarop in de Bijbel op voorhand zaken voorspelt waren. En dat gebeurd nog steeds.
Dat wij de Bijbel, religie, God en meer afzweren is de invloed van de duivel. Die we ook een bestaan ontkennen. 'Een weldenkend mens weet dat religie de grootste leugen is' heb ik wel eens horen zeggen. En ook dat staat letterlijk in de Bijbel. Dat wij ons zullen afkeren van onze Schepper. Dus zorgt de duivel ervoor dat we erin gaan geloven dat we van apen afstammen. Tja, de keuze zou niet moeilijk moeten zijn, afstammen van de apen of van God?! Ik kies voor de laatste. Houdt niet in dat ik apen zeer intelligente dieren vindt en ook leuk en amusant vindt om te zien. Maar als ik kan kiezen tussen van hen afstammen of goddelijke roots te hebben....dan weet ik het wel.

Het vraagt lef tegenwoordig om uit te spreken dat je in God gelooft. God onderdrukt volgens velen van u alles en iedereen. Als God werkelijk zo goed is dan zou hij al die ellende niet laten gebeuren zeggen sommige mensen dan. Maar die ellende veroorzaken wijzelf. Door ten strijde te trekken tegen elkaar, de planeet te verwoesten, door ons steeds verder van Hem af te keren.
Dat dit voorspelt is, dat ook de duivel zijn kans zal zien en pakken om zoveel mogelijk zieltjes voor zijn inferno te verkrijgen, dat willen we niet weten. Maar een diep geworteld, in de ziel opgenomen waarheid, maakt dat we toch, iedereen, in tijde van levensnood of andere momenten die er werkelijk toe doen, ons allemaal wel eens tot Hem richten. Ook al is het alleen maar door Godslasterlijke taal uit te slaan.

Wij halen zaken onze samenleving binnen die hier niet thuis horen. Daarmee verlagen wij ons tot een niveau waarbij de duivel loopt te watertanden. Eindelijk gaat dat westers bastion van religieuze verlichting ook om, valt het ten prooi aan de eeuwig durende strijd tussen het goed en het kwaad.
En keren we ons ook massaal af van het volk van God, de Joden. En ja, die krijgen enorm op hun falie. Al eeuwen. Maar dan hadden ze ook maar niet zich moeten afkeren van het Woord. Hadden ze het gouden kalf maar niet moeten maken en moeten gaan aanbidden. Evenals zovele andere religies die zich richten tot beelden, beeltenissen of wat meer mogelijk is om hun god zichtbaar te maken.
Als wij God zouden kunnen zien zou dit ook het einde betekenen van dat wat ons tot ons maakt. Onze ziel zou vernietigd worden. Wij zijn door de eeuwen heen zo onheilig geworden dat we ons niet meer in het aangezicht van God mogen vertonen. Daarom dat Hij Jezus Christus zond. Zijn enig geboren zoon. Met de opdracht om voor ons te sterven. Om zo onze zonden weg te nemen en nog een beetje van de ons ooit toebedeelde heiligheid te behouden. Om ons een pad te blijven bieden naar het Hiernamaals. Om daar een eeuwigheid te leven. Verlost van alles wat we nu zouden moeten verafschuwen. Maar waar we ons in een kort tijdsbestek, zo'n 70-80 levensjaren gemiddeld, volkomen van afkeren om die eeuwigheid van rust en geluk vooral niet te krijgen.
Het is maar een keuze. Maar wel een onomkeerbare!
En nee, niemand op deze aarde kan u wegen. Of voor te zwaar of te licht verklaren. Laat dat oordeel niet over aan een onrechtvaardige! U zal worden gewogen. Ooit. Maar dan door Hem die de rechtvaardigheid zelve is. U wilt toch niet veroordeeld worden door zo'n D66 rechter? Of gewogen worden door iemand van GroenLinks? Of enig ander politiek links 'wonder'?
Allemaal duivels die hele groepen met mensen als onmenselijk verklaren. Dus ja, politiek is des duivels. Zeker de politiek van nu. Waarbij ook partijen betrokken zijn die zeggen Christelijk te zijn. Juist die zouden beter moeten weten. Maar als je dan kijkt naar hoe de hoogste geestelijk vertegenwoordiger op aarde zich gedraagt door zich politiek bezig te gaan houden met de kwaadaardige der wereld die homo's van daken gooien en vrouwen mishandelen? De duivel maakt vorderingen, is doorgedrongen tot binnen de muren van het Vaticaan. Kerken en andere geloofshuizen had hij al in zijn bezit. Denkt u maar aan het grootschalige kindermisbruik dat plaats heeft gevonden binnen de katholieke kerk. Internaten. En is dit nu werkelijk achter de rug??

Wij mensen hebben altijd een keuze. Uiteindelijk tussen goed en kwaad. En oordeel daarbij slechts over uzelf, niet over anderen. Waarom een ander is wie hij/zij is, is veelal niet bekend. Het is vaak raden naar waarom iemand zo geworden is. Maar zonder een oordeel te vellen of mensen in een hoek te zetten, de huidige manier waarop de samenleving omgaat met bijvoorbeeld homofilie, gendervraagstuk, hoe mannen op vrouwen willen gaan lijken nadat al decennia vrouwen steeds meer mannelijk willen zijn.....het deugt niet. Het zijn ook weer keuzes. Geboren in een verkeert lichaam....ik weet zelf niet of het überhaupt kan. En daarom oordeel ik niet. Een mens is een mens. Kijk ik echter naar het Woord dan zou het fout zijn. Maar wie ben ik, vervult met mijn eigen fouten, om over een ander te oordelen?
En juist dat doen zovelen. Vooral, politiek bezien, op links dagelijks. En na het oordelen verklaren ze je ook nog eens tot 'ongewenst' en mogen ze je kennelijk op basis van politieke voorkeur voor van alles uitmaken tot in elkaar slaan?
De foute mensen dus die diegene die minder fout zijn be- en veroordelen? Het kan altijd nog gekker denk ik dan maar. En de manier waarop? Met de grofste woorden, de verschrikkelijkste ziektes toewensend, het ziekste van het ziekste geweld toepassend al naar gelang wat ze op dat moment durven en wat ze het beste past.
Waar haalt links het recht vandaan om over heel de wereld te mogen oordelen. Wie goed of wie kwaad is? Alleen het kwaad zou zover durven gaan. In de wetenschap gesteund te worden door de duivel. Vandaar ook de aanvallen vanuit die hoek op een land als Israël. Waar het volk van God toch echt woont. En wat een bittere pil is voor allen die de zijde van Satan hebben gekozen. Een pil die ze maar niet weggeslikt krijgen. Tot dat we de Goddelijke interventie gaan krijgen. Tot God ingrijpt dus. Als Jezus terugkeert en recht zal doen gelden. Pas dan en geen seconde eerder, zal geoordeeld en veroordeelt worden. Maar dan niet meer naar menselijke wetten of maatstaven. Dan aan de hand van datgene dat iedereen in het diepste van zijn eigen diepte weet. De ziel verraad u namelijk niet. Uw ziel ook niet. U maakt keuzes op twee manieren. Met het hoofd of het hart. Soms met beide. Eerste keuzes zijn vaak vanuit het hart. Dan nemen de hersens het vaak over. En draait u de keuze die u eerst maakte bij. En dan wordt pas duidelijk en voelbaar welke consequenties dat 'terugkeren' na overdacht te hebben met zich meebrengt.

Die keuze, dat moment waarop we invloed op onszelf en vaak ook op onze omgeving hebben, die keuze is alles bepalend en van zeer grote invloed. Iedere keuze. Want is juist de mogelijkheid die we hebben gekregen OM TE KIEZEN die ons onderscheid van alles en iedereen op deze aarde. Het maakt ons zelfs 'groter' dan vele engelen die die keuzevrijheid niet kennen. En waarom dus de duivel zo strontjaloers op ons is dat hem er alles aan gelegen is om datgene wat God het meest dierbaar is, te vernietigen. Zelfs de wetenschap dat hijzelf, Satan, het onderspit zal delven uiteindelijk, doet hem niet brengen tot een punt van heroverweging. Zo sterk is de jaloezie naar ons en de haat naar ook zijn Vader!
En zie hoeveel 'leiders' heden ten dage op aarde bij een zelfde soort van keuzes ook, tegen beter weten in, dezelfde fouten maken. Dan buiten jaloezie of haat ook vaak wegens hebzucht. Duivelse pilaren waarop Hades zijn onderwereld heeft gebouwd. Wat hij nu poogt op aarde te stichten als zijn rijk. Eeuwig duister, donker, heet of koud, zonder een spoortje van goddelijke verlichting. Want dat is voor mij het verschil tussen Hemel en hel.
In de hel is geen spoortje van liefde of licht van God of Jezus meer terug te vinden. Overgeleverd aan de angsten die je nu al achtervolgen, zul je deze angsten in veel heviger mate blijven herleven. Tot in de eeuwigheid.
En maakt u vooral uw eigen beeld van de hel! Als het maar afschrikwekkend genoeg is om op uw schreden terug te keren naar het pad dat God voor ons allemaal heeft klaar gelegd.
De uitgereikte hand is daar. U hoeft hem alleen maar aan te nemen.
Nu niet? Dan een andere keer. U weet wie Hij is! Tenzij u zich nooit meer afvraagt of dat wat u anderen aandoet wel kan. Als u dus gewetenloos bent. Mensen, dieren, planeet krenkt en kwaad aan doet omdat u daar uw genot in vindt. Dan, dat hoop ik oprecht, is er denk ik geen kans meer voor u.
Hoewel, ik ben God niet dus niet oneindig goed. De vergevingsgezindheid van God is onmetelijk.

Heel veel langer geworden dan ik wilde. Van het Forum, waar ik begon, dan ook naar de blog verhuist met dit stuk. Want op het Forum zit een grens bij 1000 woorden. Dit is iets meer geworden.
Of u tot hier komt met lezen is geheel aan u. Als u dit leest dan dank ik u hartelijk voor uw volharding. En ik hoop dat u hierdoor religie toch anders gaat zien als u zichzelf eigenlijk altijd ziet als een ongelovig persoon. Een keuze overigens die ik ook zal blijven respecteren. Waarbij ik de hoop uitspreekt dat u mijn keuze blijft respecteren. En waarbij we eigenlijk maar moeten afspreken dat religie iets is dat je raakt of niet. En waarover beter niet gesproken moet worden tussen wel en niet gelovigen. Dat bewijst de wereldgeschiedenis maar al te vaak. Dat mond te vaak uit in ruzie. Oorlogen zelfs.

Wat wel blijft staan denk ik, is dat wij in de westerse samenlevingen, ons kunnen bogen op minder fout te zijn dan in vele andere samenlevingen op de wereld. Minder fout, niet perse beter. Maar de afstand tot God is toch vaak wat kleiner lijkt mij dan in gebieden waar men homo's van daken gooit, enzovoorts. Dat is allemaal al gezegd eerder. Helaas is de constatering wel dat we ook steeds verder afzakken naar een niveau waar we ons een 1500 jaar geleden bevonden. Het niveau waar een islam ongeveer zit in de tijd. En een niveau waar we niet naar terug zouden moeten willen keren!
Maar duivelse invloeden maken dat het anders zal lopen. En wie kan de duivel stoppen!?
Wij mensen niet. Niet meer. Alles wat we doen om hem te stoppen is slechts uitstel van executie.
Helaas.

Comments loading...

Wij Nederlanders

February 8 at 12:54pm

In onze parlementaire democratie, alleen democratisch in woorden, wordt ons als volgt nogal eens e.e.a. in de mond gelegd door politieke partijen.
Samen met de media weet de politiek heel Nederland, een te groot deel in ieder geval, continu op het verkeerde been te zetten dan wel veel mensen af te leiden van dat wat werkelijk speelt.
Zeer velen hebben de veronderstelling te weten wat er speelt, de 'tekenen des tijds' te kunnen lezen. En dat ze deze ook begrijpen.
Het delen hiervan middels sociale media is al net zo democratisch als onze parlementaire 'democratie'. Van verdwenen berichten, wegvallende volgers, digitale detentie tot aan afgesloten accounts, het lijkt er allemaal bij te horen.
Daar is een einde aan te maken, immers de grote sociale media platforms zijn ook verdienmodellen voor een aantal mensen tot grote groepen mensen.
Of dat gaat middels reclames die je om de oren vliegen of het verkopen van uw gegevens zoals e-mailadressen en andere toch persoonlijke zaken.

Dit heeft niet nodig. Niet nog langer in ieder geval.
Stoppen met sociale media zou het meest mooie zijn. Weg met deze influencers die u een bepaalde kant uit pogen te sturen. Alles op een vrij toegankelijk Forum zetten wat u wilt delen of waar u vragen over heeft, waar we met miljoenen Nederlanders gebruik van kunnen maken....
Om op die wijze ons te groeperen, ons sterk te maken en vanuit onze gezamenlijke kracht en macht een weerwoord te kunnen gaan bieden aan de politieke elite welke multinationals, NWO en VN dienen. En nog veel meer natuurlijk. Alles behalve ons Nederlanders.

Geen nieuwe politieke partij. Die zijn er genoeg. En die moeten/mogen zich allemaal onderwerpen aan de elitaire spelregels die vastgelegd zijn in wetgeving en bij de Kiesraad. U wilt mee spelen op het politieke speelveld? Dan wel volgens de door de elite opgestelde spelregels.
En dan nog, middels cordon sanitair, het negeren van de stem van ons als volk en het verkopen van leugens, listen en/of het manipuleren van stemuitslagen nu al decennia lang de democratische meerderheid weten te negeren.

Dit moet en kan stoppen!
Daar bent u voor nodig. Met een gratis account op het nog te maken Forum. Wij Nederlanders moeten van ons laten horen. We zijn niet de makke schapen die de politiek meent dat we zijn. We laten ons niet langer negeren, we gaan terugslaan. Massaal! Vreedzaam als het kan, met demonstraties en stakingen als het moet. Overigens, dat zijn ook democratische rechten!
Daar hoeft een D66 rechter niet eerst toestemming voor te geven.

Bouwt u mee? Hou dan op Twitter e.e.a. in de gaten. Het Forum wordt opgebouwd as we speak en dat kan even duren. Hoewel...het begin ligt er al.
Laten we ons nog langer politiek de mond snoeren? Of gaan we vanuit onszelf, dus niet middels een aan de Kieswet gebonden politieke partij, een tegengeluid laten horen aan de Europese Unie getrouwe politiek in Den Haag?!

U bent van harte welkom zodra het Forum vertaalt is en gaat draaien.
Rob de 2e Profile
Live feed
Blog
Friends
Miscellaneous info
likes it.

Comments loading...

 

Miscellaneous info

User since

Feb 8 at 12:37pm

 

Bookmarks

Private
 

Last posts

Re:, Jun 17 at 12:29pm

Re:, Jun 14 at 3:00pm

Re: New members don't get email, Jun 14 at 1:55pm

Re:, Jun 14 at 11:38am

New member don't get email, Jun 14 at 7:50am

 

Friends

Friend list loading...
 

Live feed


Filter: Wij Nederlanders + friends Just Wij Nederlanders

Live feed loading...

 

Pictures

 

Go back

You are not logged in (login)