snn9
Üyelik Tarihi: 08-2006
Mesaj: 2313

|
|
|
|
Re: 24.04.2007/Manchester United FC - AC Milan (Yarı Final 1.Maçı)
Sanssizlik ve kadro yetersizligine bagli olarak verdik maci. Cok agirima gitti gercekten.
- Maca cok kotu basladik. Ambro'nun orta sahadaki gereksiz top kaybi sonucu Roon'un vurusuyla top kornere gitti, ve Dida'nin hatasiyla golu yedik. Panik havasi da vardi hafiften. "1 farkli yenilsek" sevinirim dedim o an.
- Sonralarda takimca toparlandik. Ozelikle Dida cok iyi kurtarislar yapti. Kaka, cok guzel 2 gol atti. Defansin hatalari ozelikle 2. golde Evra'nin aptalligi on plandaydi.
- Bekledigimiz hatalari yaptilar ama degerlendiremedik tam anlamiyla. Zira 50 ile 60. dakikalar arasi, Man Utd tam anlamiyla kopmustu oyundan. 4e 4, 3e 3 gibi bir surur varyasyonla yakaladik onlari, ancak laubalilik mi ne desem bilmiyorum, kacirdik. Atsaydik is biterdi. Ozelikle Kaka, attigi 2 golden sonra, macin 3e 4e gitmesini engelledi. Keske o ilk yaridaki performansini 90 dakika surdurebilseydi.
- Sonra uyuyan adamlari uyandirdik resmen. Gattuso'nun cikmasi bunda etkili oldu. Atamayana attilar. Scholes gibi bir oyun kurucu her takima lazim. Ilerleyen yasina ragmen.
- 2-2'den sonra ise yari sahamizdan cikamadik resmen. Rezillik. Gol geliyorum dedi zaten. Son dakikada, ve basit bir top kaybiyla gelmesi koydu sadece.
- Pirlo, Bonera, Gila ve Janku gercekten berbattilar. Gila ACM'de ancak bir yedek olur. 4. forvet falan. Biktim artik. Sahada gezindi resmen. Bonera da herhalde Maldini sakatlandi diye girdi, yoksa boyle maclari kaldiramayacagi asikar olan bir oyuncu. Pirlo da ataga hic yardim edemedi. Alisik oldugumuz uzun isabetli toplarini goremedik dun.
- En iyi oyuncularimiz cikana kadar Gattuso ve Kaka'ydi. Ama Kaka daha iyisini yapabilirdi. Ayrica Oddo da iyi durdurdu Ronaldo'yu. Nesta da iyiydi.
- Soyle Roon, Ronaldo gibi maci tek basina alabilecek genc yildizlarimiz yok ne yazik ki. Aslinda Gourcuff'da o potansiyel var, ama CL maclarinin son 5 dakikalirinda giriyor kendisi.
- Cok agir bir takimiz. Kaptirilan toplarda ileridekiler de geriye donmuyorlar. Boyle kolay kontra yenmez ki.
- Bu mac bize yeterli iyilikte yedeklerimizin olmadigini gosterdi bence. Brocchi ve Bonera gercekten yerlerine girdikleri oyuncular gibi oynayamadilar.
- 2. macta sakat oyuncularin bir kismi geri gelecegi icin daha az hata yapacaklar. Isimiz daha zor. 2-2 bitseydi finaldeydik derdim ama simdi cok daha zor isimiz. Umarim basaririz yine de.
|
|
25/Apr/2007, 15:58
|
|