18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) Bizim belki berabere bitecek maçımız Shakhtar deplasmanı olur bur grupta.Benfica da ikincilik kovalar ancak.
18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) marsilya-beşiktaş macını zorla izleten stara yuuuu..goller gelene kadar öyle uyusuk bir sekilde macı izledim..bir yandan da spiker milan attı milan 2-0 yaptı diyordu..bende hemen redsuna mesaj cekip kim attı nasıl attı red diyordum...
tekrarını izledim macın güzel macmış..kaldıgımız yerden devam ediyoruz...devamıda gelecek..
18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) Ya Gourcuffa böyle davraniyor ya su ancelotti,gercekten üzülüyorum cocuga,daha 21 yasinda ve bizim gelecegimiz ama ancelotti icin kac yasindaki Favalli ile ayni degerde,bir mac o gidiyor trübüne bir mac Gorky,helal olsun cocuga patlamadi su ana kadar ama kesin dün ancelotti bayagi anmistir.
Komik olanda takimda o kadar cok ön libero varki,dün aksamki macta Brocchinin 18de olmasina gerek bile yoktu ama Gourcuffa vardi,gitti bir de Emersonu AMC gibi oynatti,böyle yapan bir adam Gourcuffu bitirmek istiyordur bence baska bir sey olamaz onu mac kadrosuna almamasinin.
--- Pelin,Sen benim bögürtlenli recelimsin,Meleğimsin,Bebeğimsin,Herseyimsin.
Peeeelinnnnnnnn Seni Seviyorum
18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) Emerson defansif ortasaha rolünde giriyor sanki.Gourcuff-Seedorf dönüşümü olmalı bence ikisinin mevki aynı.Aslında biraz aşsa kendini Kaka'nın yanına bile süreceksin Gourcuff'u ama Ancelotti hiç güvenmiyor adama.
18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) bu arada maca ilgi nasıldı.ve tribünlerin genel durumu neydi.tezahüretsız gecmedi degilmi mac.protesto devam ettimi bu mactada..?
18.09.2007 | AC Milan-SL Benfica (CL D Grubu Maçı) Ben maç esnasında çok güzel tezahüratlar duydum stadta doluydu ama ultralar ne yaptı bilemiyeceğim,milanista86 yazar sanırsam haberleri